In verband met toegenomen drukte vragen wij u rekening te houden met langere verwerkingstijden van uw bestelling, retour en/of antwoord op uw vragen.
Onze excuses voor dit ongemak en bedankt voor uw begrip.
×
Bestellingen geplaatst voor 16:00 uur worden (indien voorradig) dezelfde dag verzonden vanuit ons eigen magazijn!Gratis verzending, 90 dagen gratis retour!Niet gheel tevreden met uw product? Binnen 90 dagen kunt u deze, zonder opgaaf van reden, kosteloos aan ons retourneren. Wij doen niet moeilijk en enkel een tevreden klant telt.
Slim, comfortabel & veilig wonen
Winkelwagen Subtotaal: €0.00

Over OnsStudie Informatica

In 1998 ben ik begonnen met mijn studie technische Wiskunde en Informatica aan de TU in Eindhoven.

Dit was erg intensief en na jaren hard werken heb ik mijn studie succesvol afgesloten.

Tijdens deze studie werd mijn interesse al voor huisautomatisering gewekt. Later is het zelfs mijn afstudeerproject geworden, wat ik met veel plezier en enthousiasme heb afgerond bij Philips Research.Eigen bedrijf

In 2003 ben ik, samen met een zakenpartner, gestart met mijn eigen bedrijf in de IT. Altijd is echter de voorliefde blijven bestaan voor huisautomatisering en alles wat er bij komt kijken.

Altijd was ik in en om het huis bezig met gadgets en de nieuwste 'snufjes' op dit gebied. Zodoende heb ik veel kennis opgedaan in de praktijk van verschillende merken en apparaten, welke ik nu hopelijk een stukje aan u kan overdragen.

Start Betaalbare Domotica

Zo is in 2013 Betaalbare Domotica van start gegaan. Natuurlijk niet zomaar, eerst heb ik veel plezier beleefd aan het opstarten van de zaak, contacten leggen met collega's en het bouwen van een eigen webshop/blog, veel research en een bedrijfsplan.

Nu kan ik met recht zeggen,dat ik trots ben en dat 'Op mijn plek zitten,is wat er nu toe doet."

 

Gertjan Bogers
Eigenaar